PROMOSI 54% DISKAUN HARGA & PEMBELIAN RM170 KEATAS ANDA BERPELUANG MENANG SET GINTEEL BERNILAI RM2084!

AKHIRNYA DIBONGKARKAN

BAGAIMANA DENGAN PANTAS SERAMAI

13550
ORANG BERJAYA MENGHILANGKAN SAKIT LUTUT & SENDI DALAM MASA SINGKAT

DENGAN HANYA GUNA SPRAY NI…

BELI HAVE DAN MENANG SET GINTELL! (BERNILAI RM2084 SEPERTI DI ATAS):

“Produk untuk sakit lutut paling berkesan saya pernah cuba, 2 tahun menderita, kini dah boleh solat macam biasa”

Kenal Pasti Masalah Anda

Adakah anda perasan atau kerap mengalami masalah?

+ Lutut kelihatan Lebam & Bengkak.
+ Lutut terasa lemah dan kurang stabil ketika berdiri lama.
+ Lutut berbunyi ketika berjalan ataupun ketika dibengkokkan ketika duduk/bersila.
+ Terasa sakit bila terlalu lama mencangkung
+ Sukar untuk menggerakkan lutut.
+ Sukar solat dengan sempurna.

Jika Ya, Baca Ini Sampai Habis..

Saya dah bantu ratusan pesakit yang mengalami masalah berkaitan saraf & sendi. Kami hasilkan dari fomulasi 10 ramuan herba yang sangat berkesan untuk rawatan bagi masalah otot dan saraf dan telah diamalkan oleh perubatan tradisional dengan pelbagai kaedah.

prdk.png

Bagaimana Have Membantu Masalah Sakit Lutut Anda ?

Have, produk yang bersifat minyak dihasilkan melalui Nano-Teknologi, molekul minyak yang sangat halus, hingga mampu diserapkan kedalam lapisan kulit anda dalam tempoh masa yang singkat.

Cara Guna Disarankan

Kesan boleh dirasai 2-3 minit selepas semburan

DR.png

Adakah Produk Ini Selamat ? Ya.!!

photo62173357268995711232-os5yx4hh5z5hevfukgxd20ns_e03b546dec138d6f378b60b43097b491-1.jpg
KKM dari Kementerian Kesihatan Malaysia
photo621733572689957112932PG-os5yx6d5jn8223d49hqm7_ae8e303576bb4a75ef1a1d29f09402d1-1.jpg
Mendapat Sijil Kelulusan Halal(JAKIM)
photo6217335726899571129-copy-os5yx96o45bx0x90t0yh_8301859ff46a8b0b5780600650ebc3bb-1.jpg
Ujian Makmal Antarabangsa Disahkan selamat tidak mengandungi bahan berbahaya

Betul ke Have Herbal Spray ni berkesan.

5/5

Lihat apa kata pengguna kami selepas guna have ni.. 

Yang Kat Atas Tu Sikit Je Yang Kat Bawah Ni Lagi Berkesan!

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami ada tawaran 6 Freegift bernilai sehingga RM147.90 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Free Postage (RM15)

Free Sejadah Gebu (RM69)

Free Guard Lutut (RM29)

Free Kinoki (RM13)

Free Sanitazer (RM8)

Free Flyers (RM3)

Order sekarang, bayar pada posmen DHL ketika barang sampai. Amacam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Barang akan sampai dalam 5-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.

Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Cas tambahan RM20 dikenakan pada pelanggan.

*Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier DHL.

100% Jaminan Kualiti & Keselematan Terjamin

Dengan setiap pembelian, anda akan mendapat produk yang dikilangkan dan dibungkus di Malaysia dan menjalani prosedur kawalan kualiti yang ketat bagi menjamin keselamatan pengguna. Kami komited dalam menyediakan produk berkualiti tinggi supaya anda mendapat manfaat dan kesan terbaik daripada HAVE HERBAL SPRAY.

HAVE HERBAL SPRAY

Tunggu apa lagi?
Pilih pakej SET LENGKAP dibawah dan menang SET GINTELL bernilai RM2085 sebelum terlambat!

[hurrytimer id="80"]

SET LENGKAP PALING BERBALOI

SET LENGKAP RM250 (Pakej 3 Bulan)

RM600

RM250

5 Botol Have
 FREE Sejadah
 FREE Postage
 FREE Guard Lutut
 FREE Kinoki
 FREE Sinitazer
 FREE Flyer

SET COMBO
(3 Botol HAVE)

SET COMBO RM170

RM360

RM170

3 Botol Have
 FREE Postage
 FREE Guard Lutut
FREE Kinoki

SET RUGI
(1 Botol HAVE)

SET SINGLE RM70

RM120

RM70

1 Botol Have
FREE Postage

*Pakej Paling Rugi

Soalan-Soalan Popular

Klik soalan dibawah untuk dapatkan jawapan bagi menjawab keraguan anda

HAVE Herbal Spray adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Jika kulit merah-merah, sila rujuk pakar.

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT180701436 dan telah mendapat Halal dari JAKIM dengan nombor rujukan: MS2200:2008

Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur, bagaimanapun kanak-kanak yang berumur 5 tahun kebawah seeloknya disapu nipis berperingkat.

Insyallah, produk ni instant effect. Kebiasaan lepas apply je 10 saat akan merasakan perubahan pada lutut. Dengan teknologi ‘Nano Herba’ yang digunakan dalam HAVE melegakan terus punca sakit lutut tanpa mengharapkan ubat tahan sakit.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan mematuhi piawaian dan peraturan kebangsaan melalui pensijilan dari Standard Global Services (SGS Malaysia) dengan no rujukan: CRSSAT/18/0701.

Sebotol HAVE Herbal Spray ni mengandungi 30ml dan boleh tahan 60 hari bergantung pada kekerapan penggunaan.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, Hubungi team Kami 

Havesprayherb2u.com© 2020 | Designed By Mn Rich Resources| All Rights Reserved. NO. 183, TINGKAT ATAS, JALAN SERTING UTAMA 5, PUSAT PERNIAGAAN JEMPOL, 72120 BANDAR SERI JEMPOL, NEGERI SEMBILAN TEL-O11169367868