Memperkenalkan...

BackRelief Pro™

Hilangkan Sakit Belakang Dan Slip Disc Anda Hanya Dengan 15 Minit Setiap Hari

Bagaimana BackRelief Pro Dapat Menghilangkan Sakit Belakang Anda

Apabila kita baring di atas BackRelief Pro, otot belakang kita akan mula relaks, kemudian ia akan menegang dan membantu meregangkan ruang antara tulang belakang seterusnya membetulkan kembali postur asal tulang belakang anda. (Lihat Gambar Di Atas)

Selain itu, BackRelief Pro ini juga mempunyai 92 titik akupuntur yang akan memberikan tekanan pada titik-titik otot sekaligus membantu menambah baik pengaliran darah dan oksigen di bahagian belakang anda dan mengurangkan lagi sakit belakang.

Gabungan dari 2 mekanisma ini apabila dilakukan dengan konsisten selama 15 minit setiap hari, akan mengembalikan postur tulang belakang sekaligus mengurangkan sakit belakang dan slip disc anda buat selama-lamanya.

Cara Guna BackRelief Pro

Untuk permulaan, anda boleh mula dengan Lengkungan Tahap 1 selama 1-2 bulan. Kemudian, apabila sakit  belakang anda semakin baik, anda boleh tingkatkan tahap lengkungan BackRelief Pro ke Tahap 2 dan 3.

AWAS! Jangan terus mula dengan Tahap 2 atau 3 kerana ia akan membuatkan sakit belakang anda bertambah teruk. Mulakan dari Tahap 1.

BackRelief Pro ini boleh dipakai di kawasan sakit belakang bahagian pinggang, bahagian tengah, sakit belakang bahagian kiri atau kanan dan juga di bahagian tengkuk.

Selain baring, anda juga boleh letakkan sebagai penyandar pada kerusi tempat anda bekerja atau kereta (saiznya besar sesuai untuk bersandar).

Baring atas BackRelief Pro selama 10-15 minit setiap hari. 

Selepas 14 hari, anda akan mula kurang sakit belakang dan postur badan anda semakin tegak berbanding sebelum ini.

Betul ke backrelief pro ni berkesan?

Alat ini telah direkemen oleh Doktor Pakar Ortopedik sendiri.
 

Malah alat ini juga sudah digunakan oleh ribuan orang di seluruh dunia hasil rekomendasi doktor-doktor seluruh dunia. 

Dari 7483 pembeli yang memberi rating di Amazon, alat ini telah mendapat 4.5 bintang dalam keberkesannya mengurangkan sakit belakang pengguna.
Selain itu juga, banyak research paper dan kajian telah dijalankan bagi membuktikan keberkesanan alat ini. 

Baca Sendiri Testimoni Mereka Yang Dah Gunakan BackReliefPro ni

Serius cakap, sebagai seorang yang pernah alami sakit belakang yang kronik disebabkan scoliosis, saya tahu kos sebenar setiap kali berjumpa fisioterapi atau pakar tulang. Tapi lepas saya jumpa alat ini, saya betul-betul bersyukur.
 
Setiap hari saya hanya spend dalam 10 minit untuk baring perlahan-lahan atas BackRelief Pro ni, mesti dapat rasa yang tulang belakang saya kembali baik. Sakit belakang hilang!
 
Saya sangat sangat sangat rekemen untuk anda cuba. Murah dan sangat mudah nak guna.

Puan Liana

Wow. Wow. Saya dah sakit belakang bertahun-tahun dan sudah jumpa pakar tulang beberapa kali. Waktu mula-mula saya beli BackRelief Pro ni, saya tengah sakit belakang yang perit sangat selama 2 hari. Slipped disc.
 
10 minit pertama selepas saya baring atas BackRelief ni, saya dapat rasakan yang kesakitan tu beransur hilang. Selepas beberapa kali saya pakai, dah boleh berjalan dengan betul kembali tanpa bongkok. Badan pun dah tegak. Sangat recommended!

Encik Firdaus

First time saya pakai BackRelief Pro ni, saya dapat dengar bunyi pop keluar dari belakang saya. Tanda tulang belakang saya kembali terletak elok. Tekanan dan sakit belakang dah makin berkurang.
 
Saya hanya gunakan lengkungan Tahap 1 buat masa ini dan berharap dalam beberapa bulan lagi, saya boleh ke tahap 2. Paling best, sebab alat ini mudah nak di bawa ke mana-mana.

Tuan Bakar

Saya beli alat ini dengan harapan boleh kurangkan sakit belakang di kawasan pinggang. Ini pertama kali saya cuba tapi apa yang boleh saya cakap, alat ini memang berkesan. Mula je dengan tahap 1 sebelum ke tahap seterusnya.
 
Antara kesan ketara selepas 2 minggu saya pakai, saya dapat rasakan posture badan saya sudah semakin baik. Paling penting, sakit belakang pun dah hilang. Harganya pun tak mahal.

Puan Maisarah

Ini Apa Yang Anda Akan Dapat Dalam Pek BackRelief Pro Ini

Sekarang BackRelief PRO Ada Promosi!

Nak makan supplemen, belum tentu lagi selamat. Silap-silap penyakit lain pulak datang.

Kalau anda buat rawatan fisioterapi, satu sesi dah RM120-150. Paling kurang kena pergi 3 kali sesi.  

Buat pembelian pakej kombo sekarang, dan anda dapat penjimatan sebanyak RM30. Postage dan COD seluruh Semenanjung pun percuma. 

Pakej Single

RM65

sahaja!

Pakej Kombo

RM130

RM100

sahaja!

**DISCLAIMER! COD Bukan kami yang hantar sendiri, sebaliknya menggunakan kurier Ninja Van. Masa sampai antara 2-7 hari bekerja. Cas tambahan RM10 Dikenakan. Sesuai untuk yang tak biasa beli online dan tak boleh buat pembayaran online atau transfer mesin ATM.

Kenapa Saya Bagi Diskaun Besar?

Sebenarnya saya ada niat tersembunyi bila beri diskaun besar macam ni.

Saya faham perasaan bila sakit belakang tu macamana. Jadi saya harap saya dapat bantu lebih ramai lagi untuk selesaikan masalah ini.

Bila harga murah lebih ramai orang akan dapat cuba Back Pain Relief Board ni.

Dan Anda pula akan beritahu kawan-kawan dan saudara-mara anda untuk cuba Back Pain Relief Board ni.

Sekarang Anda Ada 2 Pilihan

Anda boleh keluar dari website ini dan teruskan kehidupan seperti biasa.

Biarkan sakit belakang anda semakin sakit dan anda tak boleh nak buat kerja apa-apa.

Atau anda ambil tindakan sekarang dengan mencuba Back Pain Relief Board.

Dan jadikan sakit belakang anda makin hilang dan anda boleh bekerja seperti biasa kembali. 

Nak buat aktiviti harian lain pun mudah tak ada masalah.

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at SatuKedai.com are unverified results that have been forwarded to us by users of the Back Pain Relief Board, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.